Amir Subasic, Salon Amna

Amir Subasic, eigenaar

Sinds 5 jaar is Amir de drijvende kracht achter Salon Amna. Al ruim 17 jaar is hij met passie en creativiteit werkzaam in het kappersvak. De nieuwste trends in kapsel en haarproducten worden op de voet gevolgd. Samen met jou wordt er gekeken naar je wensen, de vorm van je gezicht, de conditie van je haar en advisieren we je graag over wat het beste bij je past en wat goed is voor je haar.

  

Minouch, Salon Amna

Minouch, kapster

Al ruim 20 jaar ervaring als kapster in Vaals en met veel plezier werkzaam bij Salon Amna. Met 2 kinderen thuis werkt Minouch part-time op de woensdagochtend, de vrijdag en op zaterdagochtend.

 Emina

 Emina Subusic, mede-eigenaar

Als mede eigenaar en vrouw van Amir is Emina de ondersteunde factor in de salon. Zijn je haren fris geknipt door Amir of Minouch en wil je nog een mooie styling met de föhn of stijltang dan zit je bij Emina goed in je kapperstoel.

Kelly, Salon Amna

 Kelly, kapster 

't Nieuwe gezicht van Salon Amna.

Al met al 9 jaar werkzaam in 't kappersvak. Hier, in dit vak ligt mijn passie! Voor een creatief, hip, trendy kapsel en goed advies kunt u altijd bij mij terecht. Daarbij geniet ik er enorm van om met mensen om te gaan en een lekker babbeltje te maken. U vindt mij op 's vrijdags en 's zaterdags. 

Tot snel!

Ajdina, Salon Amna

 Ajdina, leerling 

Ik heb gekozen voor dit vak omdat ik zelf heel creatief ben en het leuk vind om met haar bezig te zijn. Ik ben in 2015 begonnen met mijn opleiding. Ik ben blij dat ik hier mag stage lopen want ik leer veel nieuwe dingen. Ik doe dit met plezier.